Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

YADEV’in işbirliği ağı güçleniyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kocaeli Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Aydın Uysal ve Arş. Gör. Samet Göç ile YADEV’de bir araya geldi

Özel bir rehabilitasyon merkezi ile danışmanlık hizmeti konusunda ortak çalışmalara imza atan Yaşama Destek Evi için İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kocaeli Üniversitesi’nden de alanında uzman kişilerle işbirliği amacıyla bir araya geldi.

PROJEYİ ÇOK BAŞARILI BULDULAR

Özel gereksinimli bireylere verilen hizmetin kalitesinin arttırılması ve işbirliği ağının güçlenmesi adına Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci’nin ev sahipliğinde YADEV’de gerçekleştirilen toplantıya, Kocaeli Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Aydın Uysal ve Arş. Gör. Samet Göç katıldı. Sosyal Hizmet Uzmanı Ceren Şencan ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Sultan Baylan tarafından yapılan sunumda; YADEV’in işleyişi, hedefleri ve amaçları anlatıldı. Sunum sonrası YADEV projesini çok başarılı bulan Uysal ve Göç, İzmit Belediyesi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica