Genel

Yanıkömeroğlu İyi Parti Körfez İlçesini ziyaret etti

Yanıkömeroğlu İyi Parti Körfez İlçesini ziyaret etti Tütünçiftlik Perşembe Pazarı esnaflarına da önem veren İyi Parti İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Yardımıcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ile birlikte halkın istek ve sorunlarını dinledi. detaylar haberimizde…

Yanıkömeroğlu İyi Parti Körfez İlçesini ziyaret etti

İyi Parti Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu; seçim çalışmaları kapsamında İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Hastane ziyareti

Başkanlığında yapılan görüşme sonrasında İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, Millet İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Recep Şirin; Meclis Üyesi Adayları, Körfez İlçe teşkilatının da katılımı ile Körfez Devlet Hastanesi’ne hasta ziyaretinde bulundular.

Ev ziyareti

Yoğun ilgiyle devam eden programa, Kirazlıyalı ‘Çat Kapı’ ev ziyareti ile devam eden İyi Parti Teşkilatı, “Körfezde yaptığımız çalışmalara son sürat devam ediyoruz. Halkın ilgi ve desteği çok güzel. Körfez yenilik ve icraat bekliyor. Körfez’in iyi olması için belediyeyi alacağız” dedi.

Pazar ziyareti

Tütünçiftlik Perşembe Pazarı esnaflarına da önem veren İyi Parti İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Yardımıcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ile birlikte halkın istek ve sorunlarını dinledi. Şikayetleri not alıp, bilgilendirme yaptı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica