Genel

“Yargıdan İhlasın Soygun Çetesini Çökertecek Yasalara Uygun adil bir karar bekliyoruz!”

“Yargıdan İhlasın Soygun Çetesini Çökertecek Yasalara Uygun adil bir karar bekliyoruz!”

Akyazı Adalet Sarayından, adil karar bekleyen Devremülk sahibi yönetim mağdurları, “Yaklaşık 25 yıldan beri İhlas, 32500 Devremülk sahibi aileye sattığı Kuzuluk Kaplıca Evleri Devremülk sitesine adeta büyük soygun yapıyor” diyor.

60-70 metrekare tapulu dairemizden bizden ayda 2200 TL yönetim hizmeti adı altında para topluyor. Her yıl kiralar, market, lokanta, pastane ve havuzlardan kazandığı hariç, yılda topladığı 35,750,000.00 (otuzbeşmilyonyediyüzellibinlira)’nın hesabını vermediği gibi, yönetim planı gereği her yıl Ocak ayının ilk Cumartesi günü yapılması gereken genel kurul için toplanan kat maliklerini site özel güvenliği ile dağıtmaya çalışarak genel kuruldan kaçarak 25 yıldan beri gayri meşru bir şekilde yönetimi elinde tutmaya devam ediyor.

Bu yıl yine Ocak ayındaki Genel Kurula katılan Devremülk sahiplerini dağıtmaya çalışmış, dağılmayınca Yönetimden bir gelerek Genel Kurul yapılmayacağını, geçen sen yapıldığını, artık 2 yılda bir yapıldığını söylemesine rağmen, bir gün sonra aidatlara %40 zam yaparak işleme koymuştur.

Biz de Akyazı Adliyesinde dava açarak;
1. Yasa dışı yapılan zam kararının iptalini,
2. Mahkeme tarafından yönetici atanarak yasal genel kurula tüm kat maliklerinin katılımı ile yeni yönetimin belirlenmesini talep ettik.

Tek endişemiz ihlasın basın yayın gücünü kullanarak hakim ve savcılara siyasi baskı kurmasıdır.

Bunun da önlemini almak için;
1. HSYK ya yazı yazarak hakim ve savcılara siyasi baskı yapılmamasını talep edeceğiz.

2. Enver Örenin mezarında mağdurlarla toplanıp bu soygunu başlatan Enver Ören ve devam ettiren oğlu Mücahit Ören’i Allaha şikayet edeceğiz.

3. Tüm siyasi partileri ziyaret ederek bu anti demokratik ve soyguncu yapının çökertilmesi için destek talep edeceğiz.

Buna rağmen siyasi baskı olursa cumhurbaşkanının bu baskıya alet olduğunu hissedersek babasının mezarında toplanarak Allaha şikayet edeceğiz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica