Siyaset

Yeşim Akpınar Körfez ilçesinde esnaf ziyaretinde emek paylaştı

Yeşim Akpınar Körfez ilçesinde esnaf ziyaretinde emek paylaştı CHP Milletvekili adayı Yeşim Akpınar Körfez’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde çalışanlara yardım etmeyi de ihmal etmedi. Yeşim Akpınar Körfez ilçesinde esnaf ziyaretinde emek paylaştı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Yeşim Akpınar Körfez ilçesinde esnaf ziyaretinde emek paylaştı

Emekçi aday çalışanlara yardım etti

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Yeşim Akpınar Körfez’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde çalışanlara yardım etmeyi de ihmal etmedi.

Yeşim Akpınar esnaf ziyaretinde

Güney ve Fatih mahallelerinde esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Kocaeli milletvekili adayı Yeşim Akpınar, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Körfez’deki mahalle ziyaretlerine katıldı. Güney Mahallesi ve Fatih Mahallesindeki esnafları ziyaret eden Akpınar’a seçimlerde neden CHP tercihinin yapılması gerektiğini anlattı. CHP Kocaeli Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Körfez Kadın Kolu Başkanı Figen Ergün ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de Akpınar ile ziyaretlere katıldı.

Yeşim Akpınar esnaf ziyaretinde…

Akpınar’dan esnafa yardım…

İftar öncesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde girilmedik dükkan bırakmayan Akpınar yaptığı sohbetlerde özellikle işçilerin yaşadığı sorunlara değindi. Ülkenin sürüklendiği negatif havanın CHP’nin seçim bildirgesinde yer alan çözüm önerileri ile dağılacağını ifade eden Akpınar’ı ziyaret ettiği esnaflar dikkat ile dinledi. Akpınar ziyaretleri esnasında esnafa yardım etmeyi de ihmal etmedi.

Yeşim Akpınar esnaf ziyaretinde yardım etmeyi ihmal etmiyor
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica