Genel

Brunson iddianamesini yazan savcının görev yeri değiştirildi

Brunson iddianamesini yazan savcının görev yeri değiştirildi Brunson iddianamesini yazan Savcı Karakaya, terör ve örgütlü suçlar savcılığından alınarak Bilişim Suçları Bürosu Savcılığında görevlendirildi. Brunson iddianamesini yazan savcının görev yeri değiştirildi detaylar haberimizde…

Brunson iddianamesini yazan savcının görev yeri değiştirildi

İzmir Başsavcılığının aldığı karar doğrultusunda, kritik soruşturmaları yürüten terör savcılarının görev alanlarının değiştirildiği öğrenildi. Görev yeri değiştirilenler arasında ABD ile gerilim yaşanmasına neden olan rahip Andrew Brunson’ın iddianamesini yazan savcı Berkant Karakaya’nın da olduğu belirtildi.

Brunson iddianamesini yazan savcı…

Odatv‘nin edindiği bilgiye göre, yeni yapılan değişikliklerde en dikkat çekici olan, ABD ile Türkiye arasında krize neden olan rahip Brunson iddianamesini yazan terör savcısı Berkant Karakaya oldu.

Terör suçlarından alındı, Bilişim suçlarına verildi…

Brunson iddianamesini yazan Savcı Karakaya, terör ve örgütlü suçlar savcılığından alınarak Bilişim Suçları Bürosu Savcılığında görevlendirildi.

FETÖ’nün TSK ayağına operasyon yapmak isteyen Başsavcıvekili Bato’nun görevi değiştirildi…

İzmir’deki önemli ‘FETÖ’ soruşturmalarını yürüten, Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosundan sorumlu olan İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato; Aile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosundan sorumlu Başsavcı Vekilliği’ne getirildi. Okan Bato, 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde ‘FETÖ’nün TSK ayağına operasyon yapmak isteyen isimlerdendi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica