Genel

Arabacı: “Regaip Kandili maneviyat mevsimine girdiğimizin müjdecisidir”

Arabacı: “Regaip Kandili maneviyat mevsimine girdiğimizin müjdecisidir” … Arabacı; “Regaib Kandili, Müminlere Allah’ın rahmetini, lütfunu, ihsanını bol bol verdiği, yalvarış ve yakarışların yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af istenildiği umut, huzur ve müjde gecesidir” dedi. detaylar haberimizde…

Arabacı: “Regaip Kandili maneviyat mevsimine girdiğimizin müjdecisidir”

Başkan Arabacı’nın Regaip Kandili Mesajı

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

Regaib Kandili Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, dinimizde üç aylar olarak anılan rahmeti ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile noktalanan huzur ve maneviyat mevsimine girdiğimizin müjdecisidir.

Regaib Kandili, Müminlere Allah’ın rahmetini, lütfunu, ihsanını bol bol verdiği, yalvarış ve yakarışların yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af istenildiği umut, huzur ve müjde gecesidir.

Dayanışma, yardımlaşma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu günlerde; elimizi ve gönlümüzü uzanabileceği herkese açmalı, sevgi ve saygı ortamının oluşması, birlik ve beraberliğimizin, insani ve ahlaki değerlerimizin tekrar yeşermesi için daha fazla çaba göstermeli ve bu zor dönemlerde maske mesafe hijyen kurallarına riayet ederek bu sor günlerden bir an önce kurtularak eski günlerimize dönmeyi temenni ediyor.

Bu vesile ile; tüm Gebze halkımızın Mübarek Regaib Kandilini tebrik eder, İlçemize, ülkemize ve bütün insanlığa barış, sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica