Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Başkan Hürriyet: “Atamızı hep birlikte layıkıyla anacağız”

Başkan Hürriyet: “Atamızı hep birlikte layıkıyla anacağız”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde tüm İzmitlilerle layıkıyla anacaklarını vurguladı – akarhaber

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. ölüm yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilecek programlara dair açıklamalarda bulundu. Başkan Hürriyet açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Ata’mızın ebediyete intikalinin yıl dönümünde, her 10 Kasım’da olduğu gibi Atatürk Heykeli önünde düzenlenen anma programında olacağız.

ART NİYETSİZ ANMA PROGRAMI

Ayrıca 2 yıldır yaptığımız gibi İzmit Belediyesi olarak Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’nde de herhangi bir programa alternatif olmaksızın anma programı düzenliyoruz. Yarın ziyarete gelen tüm vatandaşlarımız ve çalışanlarımız ile civarda oturan tüm mahalle sakinlerimizin katılacağı saygı duruşu ve ardından anma etkinliklerimiz olacak. Daha önceki 10 Kasım’da da anma programımız bu şekilde yapıldı ve hiçbir zaman alternatif bir program olarak düşünülmeden, art niyetsiz olarak gerçekleşti.

BAYRAKLAR YARIYA İNECEK

Ve bunun yanı sıra resmi törenlere katılamayan vatandaşlarımızın da katılabileceği şekilde Belsa Belediye Binamızın önü başta olmak üzere, kentimizin farklı yerlerindeki tüm dış birimlerimizde ve müdürlüklerimizin şantiyelerinde bayraklarımız yarıya inecek ve ilgili müdürlük personeli ile idarecilerimizin katılacağı anma programlarımızla Ata’mızı layıkıyla anacağız.

CUMHURİYET KENTİ İZMİT

Şimdiye kadar her resmi tören ve anma programında aynı hassasiyeti gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Cumhuriyet kenti İzmit’in her taşı, her toprağı Ata’mızdan bize yadigâr.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica