Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Başkan Hürriyet: “Kurtuluş ve bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşı’mızın 100. yılı kutlu olsun”

Başkan Hürriyet: “Kurtuluş ve bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşı’mızın 100. yılı kutlu olsun” … Hürriyet; “Milli Mücadelemizin eşsiz destanı, kurtuluş ve bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşımız, bugün de aynı cesaret ve morali bizlere vermektedir” dedi. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet: “Kurtuluş ve bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşı’mızın 100. yılı kutlu olsun”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “İstiklal Marşı’mız en zorlu döneminde milletimize cesaret ve moral kaynağı olduğu gibi bugün de bizlere moral ve cesaret vermektedir.” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Hürriyet mesajında, “İstiklal Marşı, Kurtuluş Savaşı’nın en zorlu döneminde milletimizin halini destansı dille anlatarak milletimize moral ve cesaret kaynağı olmuştur. Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihin akışını değiştiren Milli Mücadelemizin eşsiz destanı, kurtuluş ve bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşımız, bugün de aynı cesaret ve morali bizlere vermektedir. Mehmet Akif Ersoy ‘Allah’ım bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın’ derken milletimizin bağımsızlık yolunda çektiği zorlukları en çarpıcı şekilde ortaya koymuştur. İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılını kutluyor, bu mücadeleyi dizelere döken Mehmet Akif Ersoy ve tüm İstiklal kahramanlarımızı rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica