Genel

Defterdar Özel’den KOTO’ya veda ziyareti

Defterdar Özel’den KOTO’ya veda ziyareti

Kocaeli Defterdarı olarak görev yaparken Sakarya Defterdarı olarak atanan Dursun Ali Özel, Kocaeli Ticaret Odası’na (KOTO) veda ziyareti gerçekleştirdi

ÖZEL AKTİF KOCAELİ HASTANESİ
ÖZEL AKTİF KOCAELİ HASTANESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimiz de dahil olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşunda görev değişikliği öngören kararnamesi Resmi Gazete’de de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, 2015 yılından bu yana Kocaeli Defterdarı olarak görev yapan Dursun Ali Özel, Sakarya Defterdarı olarak atandı. Defterdar Özel, veda turu kapsamında Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

BAŞKAN BULUT’TAN ‘HAYIRLI OLSUN’ DİLEĞİ

MALİ MÜŞAVİR ÖZCAN ÇAKIR ve ARKADAŞLARI
MALİ MÜŞAVİR ÖZCAN ÇAKIR ve ARKADAŞLARI

KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Efe ve Yusuf Erenkaya ile birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette konuşan Defterdar Özel, “Kocaeli Ticaret Odası ile her zaman verimli işbirlikleri içinde olduk. Teşekkür ederim” dedi. Defterdar Özel’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Bulut ise, “Komşu ilimiz Sakarya’da da etkili bir görev dönemi geçireceğinize yürekten inanıyoruz. Kocaeli iş dünyası size teşekkür ediyor” dedi.

KOTO’YA ZİYARETLER

Şekerbank Yöneticileri
Şekerbank Yöneticileri

Öte yandan KOTO’ya ziyaretler bununla da sınırlı kalmadı. Kentin istişare noktası olan KOTO; Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir Melikoğlu, Aktif Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü İlhan Kansoy, Müdür Özlem Tekin Yılmaz, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkan Adayı Özcan Çakır, müşavirler, Halkbank Kocaeli Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Bölge Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Yöneticisi Turgay Arslan, İzmit Şubesi Müdürü Yusuf Ekşi, İzmit Ticari Şubesi Müdürü Raşit Şimşek,

MERKEZ EĞLENCE YATIRIMCILAR DERNEĞİ
MERKEZ EĞLENCE YATIRIMCILAR DERNEĞİ

Şekerbank İzmit Şubesi Müdürü Davut Önder, Merkez Eğlence Yatırımcılar Derneği Başkan Yardımcısı Metin Alaçam, Dernek yönetimi, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, Kuruçeşme Fatih Mahallesi Muhtarı Musa Temel, Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Mustafa Balkan, Karaabdülbaki Mahallesi Muhtarı Hüdayim Yıldız, Kadıköy MahalleSİ Muhtarı Mustafa Akdoğan, Çukurbağ Mahallesi Muhtarı Yaşar Tüzer, Çubuklu Osmaniye Mahallesi Muhtarı Nurettin Güneş, Kısalar Mahallesi Muhtarı Nevzat Okumuş, Sapakpınar Mahallesi Muhtarı Behçet Yılmaz, Orhaniye Mahallesi Muhtarı Recep Özcan ve Tepeköy Mahallesi Muhtarı Celalettin İçöz’ü konuk ederek, kent adına istişareler gerçekleştirildi.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI
ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI
TÜRKİYE MUHTARLAR DERNEĞİ
TÜRKİYE MUHTARLAR DERNEĞİ
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica