Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Demirtaş: “Yarışmayı başarıyla organize etmek için hazırlıklarımız tamamladık”

Demirtaş: “Yarışmayı başarıyla organize etmek için hazırlıklarımız tamamladık” … Demirtaş, “Pandemi Şartları dikkate alınarak organize edilecek Yarışmalarda binicilerimize başarılar diliyorum. Kocaeli Atlı Spor Kulübü olarak bir yarışmayı daha başarıyla organize edeceğiz” dedi. detaylar haberimizde…

Demirtaş: “Yarışmayı başarıyla organize etmek için hazırlıklarımız tamamladık”

Türkiye Binicilik Federasyonu faaliyet programında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Anadolu Ligi Engel Atlama Yarışmaları 10-11 Nisan’da Kocaeli Atlı Spor Kulübü Manejinde yapılacak.

Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş Anadolu Ligi Engel Atlama Yarışmalarına her kategoriden ülkemizin önde gelen binicilerinin değerli atlarıyla katılacağını belirterek, “Pandemi Şartları dikkate alınarak organize edilecek Yarışmalarda binicilerimize başarılar diliyorum. Kocaeli Atlı Spor Kulübü olarak bir yarışmayı daha başarıyla organize etmek için bütün hazırlıklarımız tamamladık. Anadolu Ligi Engel Atlama Yarışmalarının yapılmasında destek veren başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gölcük, Başiskele Belediyesi, Derince Belediyesi ve Kartepe Belediyesine, Sponsorlarımız ARK Oto, Manej Sigorta, Suat Birer, Happi Moons, Uludağ, Turkish Medikal, Pasteur Veteriner Polikliniği, Symbol AVM ile Sarıyer Börekçisine teşekkür ederim” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica