Genel

Gazeteci Yıldırım: Basın mensuplarının yanındayız

Gazeteci Yıldırım: Basın mensuplarının yanındayız

TRend Medya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli yaşanan merkezli yaşanan büyük depremler sonrası başsağlığı mesajı yayımlayarak afet bölgesinde mücadele eden basın mensupları başta olmak üzere tüm ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi – akarhaber

Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin ülkece acısını yaşadıklarını söyleyen TRend Medya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldırım, “Depremde bölgede görev yapan bazı basın mensupları arkadaşlarımızı da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Depremde hayatını kaybeden gazeteci arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarını başsağlığı diliyorum. Depremde yaralanan basın mensubu arkadaşlarımız da Allah’tan şifa diliyorum. Depremin ilk anından itibaren bölgede görev yapan basın mensupları arkadaşlarımız da zor şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmek için mücadele ediyor. Onlara da çalışmalarında başarılar diliyoruz. TRend Medya ailesi olarak depremin etkilediği 10 ildeki basın mensupları arkadaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

DESTEĞİMİZ ÜCRETSİZ DEVAM EDECEK

Yıldırım, TRend Medya ailesi olarak canlarını yitiren yurttaşların acısını yürekten paylaştıklarını ifade ederek, “Bölgede birlikte çalıştığımız firma ve partnerlerimize ücret almadan desteğimiz karşılıksız sürecektir. Şimdi yaraları hep birlikte saracağız. Yaşanan felaketin üzerinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica