Genel

Kuklaların efendisi Metin Ateş bir kez daha Ağrı’da sahne aldı

Kuklaların efendisi Metin Ateş bir kez daha Ağrı’da sahne aldı Kuklacı Usta Metin Ateş; “7’den 70’e yurt içi ve yurtdışı tüm platformlarda gösterilerimizi sürdürüyoruz. Bu seferde yine Ağrıdaki minik yavrularımızı okullarında eğlendirerek etkinliğimizi sürdürdük” dedi. Kuklaların efendisi Metin Ateş bir kez daha Ağrı’da sahne aldı detaylar haberimizde…

Kuklaların efendisi Metin Ateş bir kez daha Ağrı’da sahne aldı

Kocaeli’nden dünyaya açılan kültür kapımız Kuklaların Efendisi, uluslararası sanatçımız Kuklacı / Yazar Metin Ateş Yeniden Ağrıda sahnedeki yerini bir kez daha aldı.

Yine yeniden Ağrı’dayız…

Büyük usta Metin Ateş’in Ağrı’da sunduğu bu muhteşem gösterisinde minik yumurcak çocuklar kuklalarla tanıştı. Müzikal kuklalar eşliğinde muhteşem bir şekilde eğlenen çocukların mutluluğu anlatılamazdı.

“Bugünün küçükleri yarının büyükleri olacağını unutmayalım”

Büyük usta Metin Ateş; ‘Gördüğünüz üzere 7’den 70’e yurt içi ve yurtdışı tüm platformlarda gösterilerimizi sürdürüyoruz. Bu seferde yine Ağrıdaki minik yavrularımızı okullarında eğlendirerek etkinliğimizi sürdürdük. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan evlatlarımıza eğitimli ve bilinçli yarınlar inşa etmek üzere fırtına gibi esmeye devam edeceğiz’ dedi.

Yumurcaklar eğleniyor..

Ustamıza başarılar diliyoruz…

Bizde Akarhaber ailesi olarak değerli hocamıza sanatını Türkiye’nin her yerine taşıdığı için başarılar diliyor ve sanat dolu nice uzun senelere diyoruz.

Yumurcaklar eğleniyor…….
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica