Doğa Tarım

Marmara Yaşasın Kervanı Yarın İlimizde

Marmara Yaşasın Kervanı Yarın İlimizde

Tütünçiftlik Sahili Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Yaprak Fidancı “Kervana Çağrı” anonsuyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz yıl yaşanan Müsilaj felaketi üzerine Marmara Denizi çevresindeki illerin Dernek, STK, Birlik, Çevre gönüllüleri bir araya gelerek “Marmara Yaşasın” grubunu oluşmuş, derneğimiz de bu birliktelik içerisinde yer almıştır.

Marmara Yaşasın Grubu 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında 4 gün sürecek “Marmara Yaşasın Kervanı” adını verdiğimiz bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlik, İstanbul’dan başlayarak Ergene-Biga-Bandırma-Bursa- Yalova- Kocaeli-İstanbul hattında çevre koruma faaliyetlerini yürüten STK, gönüllü, akademisyen, açılmış çevre davalarının avukatlarıyla birlikte çevre sorunlarının yerinde tespit, bu sorunlardan etkilenenlerle buluşmak ve basın aracılığıyla durumu belgelemek üzere basın duyuru, forum vb. etkinlikler düzenlenecektir.

26 Mayıs günü İstanbul’ dan yola çıkan Marmara Yaşasın Kervanı, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü yarın ilimizde olacak. Çevreye gönül vermiş herkesi, Yarın Saat 15:30’ da Tütünçiftlik Sahili Koruma ve Güzelleştirme Derneğinde Kervanı karşılamaya ve basın açıklamamıza bekliyoruz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica