Genel

Millet ittifakı Körfez Ağadere Caddesi esnafını ziyaret etti

Millet ittifakı Körfez Ağadere Caddesi esnafını ziyaret etti Ziyaretler sırasında esnafın ve yoldan geçen vatandaşların düşünce ve isteklerini alan Şirin, problemlere ürettiği çözümlerini anlattı. detaylar haberimizde…

Millet ittifakı Körfez Ağadere Caddesi esnafını ziyaret etti

Seçim turlarına devam eden Körfez‘in güçlü adayı Millet İttifakı Körfez Belediye Başkan adayı Salih Recep Şirin bugün rotayı Körfez Ağadere Caddesine çevirdi. Körfez Ağadere esnafı Millet ittifakı adayı Salih Şirin’i hoşgörüyle karşıladı. İlgiyi özlemiş olan esnaf Şirin’e çay ikram etmeyi de ihmal etmediler.

Esnaf gezilerine son derece önem veren Şirin’e, İyi Parti Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm, CHP Körfez ilçe başkanı Cavit Dağdeviren, Körfez belediye meclis üyesi adayları, her iki partinin yöneticileri ve üyeleri eşlik etti.

Ziyaretler sırasında esnafın sıkıntılarını içeren dosya hazırlamak üzere notlar tutuldu. Esnaf gezisi sırasında yolda bulunan vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Şirin ve ilçe başkanları vatandaşları dinlediler. Vatandaşların görüş, öneri ve düşüncelerine önem veren Şirin, vatandaşlara, seçimi kazandıkları takdirde problemlere çözüm olan projeleriyle yanıt verdi.

Millet ittifakının çözüm projelerine esnafın ve halkın gösterdiği yoğun ilgi, Şirin ve arkadaşlarına umut vermeye yetti. Seçimi kazanma konusunda umudunu koruyan Şirin, SKM programları çerçevesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica