Genel

Odabaş ‘Cumhurbaşkanlığı önünde tek kişilik eylem yapacağım’

Odabaş ‘Cumhurbaşkanlığı önünde tek kişilik eylem yapacağım’ Odabaş; “yılda 200 milyar dolar ihracat ve sekiz milyon işsizimize istihdam sağlayacak projelerimizi, tarım bakanlarından, sanayi bakanlarına ve cumhurbaşkanına yüzlerce defa randevu talebimize hiçbir cevap alamadık” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş ‘Cumhurbaşkanlığı önünde tek kişilik eylem yapacağım’

15 yıldır STK olarak ürettikleri projelerle ilgili sürekli basın açıklamaları yapan Marsiad genel başkanı Bahri Odabaş, açıklamalarına devam ediyor.

Odabaş, son olarak Tarım Bakanlığına mektup yazarak projelerini sunmak üzere randevu talebinde bulunmuştu. Bakanlıktan herhangi bir geri dönüş olmayınca, Odabaş Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde “tek kişilik eylem” kararı aldı.

Bahri Odabaş, almış olduğu “tek kişilik eylem” kararı hakkında şunları söyledi:

“Türkiye’nin kaderini değiştirecek projelerimizi dinlemiyorlar!

Yaklaşık 15 yıldan beri ülkemizin ve milletimizin kaderini değiştirecek, yılda 200 milyar dolar ihracat ve sekiz milyon işsizimize istihdam sağlayacak projelerimizi, tarım bakanlarından, sanayi bakanlarına ve cumhurbaşkanına yüzlerce defa randevu talebimize hiçbir cevap alamadık.

Bu nedenle bu projelerimizi tüm milletimize duyurmak, Muhalefet Partilerinden açık randevu talebinde bulunup mevcut belediye başkanları ile bu projelerimizi hayata geçirmek için önümüzdeki hafta içinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde tek kişilik eylem gerçekleştireceğim.

Eylemin kesin tarih ve saatini önümüzdeki günlerde açıklayacağım…”

Saygılarımla.
Bahri Odabaş
Marsiad Genel Başkanı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica