Genel

Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında aileler kahvaltıda buluştu

Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında aileler kahvaltıda buluştu Gerçekleştirilen etkinlikte ailelerin birbirleri ile daha yakından tanışmaları hedeflendi. İzmit/Alikahya Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde hizmet veren Tuncay Emir Eğitim Kurumları kreş binası yemekhanesinde 70 anne baba çocukları ile birlikte güzel bir Pazar sabah kahvaltısı ile güne renk kattılar… Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında aileler kahvaltıda buluştu detaylar haberimizde…

Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında aileler kahvaltıda buluştu

Kurum ilimizde saygın bir yere sahip…

Yahya Kaptan’da İngilizce ve İzmit/Ali kahya’da bir anaokulu bir kreş olmak üzere 3 hizmet binasında 80 kişilik uzman kadrosu ile yüzlerce öğrenciye hizmet vermektedir. Tuncay Emir Eğitim Kurumu ilimiz eğitim camiası içinde “güven, huzur, temizlik, kalite ve çağdaş eğitim ile saygın bir yere sahiptir.

Birinci gurup buluştu…

Tuncay Emir Eğitim Kurumları Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin birinci grup öğrencileri Pazar sabahı anne babaları ile birlikte Kahvaltıda buluştu.

70 Anne Baba çocuklarıyla güzel bir Pazar günü geçirdiler…

İzmit/Alikahya Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde Tuncay Emir Eğitim Kurumları hizmet binası yemekhanesinde 70 anne baba çocukları ile birlikte güzel bir Pazar sabahında kahvaltı ile güne renk kattılar…

Pazar sabahı anne ve babaları ile çocuklarımızın kahvaltısı

Oyun parkında eğlendiler…

Kahvaltı sonrasında kreşin iki adet oyun parkına inen aileler çocuklarıyla birlikte güzel saatler geçirdiler.

İkinci gurup Aileleriyle önümüzdeki Pazar günü buluşacak

Birinci grup olarak buluşulan kahvaltı önümüzdeki Pazar günü ikinci grubun buluşması ile noktalanacak.

Kaynaşma hedeflendi…

Gerçekleştirilen etkinlikte ailelerin birbirleri ile daha yakından tanışmaları hedeflendi.

Kreş ve gündüzbakım evi müdiresi sevil Kulaç’tan ailelere yakın ilgi…

Melike Ergi ve Sevil Kolaç’tan ailelere yakın ilgi…

Tuncay emir Eğitim Kurumları sahibi Melike Ergi ve Kreş Müdiresi Sevil Kolaç Öğrencilerin anne babaları ile yakından ilgilenirken; Tuncay Emir Eğitim Okullarının yüzlerce öğrencisi, aileleri ve okulun uzman kadrolarının yeni eğitim öğretim yılında yoğun bir program beklediğini söylediler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica