Genel

Başkan Hürriyet’ten Elazığ’a şampiyonluk plaketi

Kocaelispor ile şampiyonluk yaşayan isimlere plaket yollayarak efsane isimleri duygulandıran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Elazığ’da yaşayan ‘Veteriner Ahmet’ lakaplı Ahmet Gülmez’i de unutmadı.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaelispor ile kupa kaldırmış isimlere tek tek plaket yollayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, mesafe gözetmeksizin efsane isimlere ulaşmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet, Kocaelispor’un ilk şampiyonluğunu kazandığı 1979-1980 sezonunda kadroda yer alan ‘Veteriner Ahmet’ lakaplı Ahmet Gülmez’e şampiyonluk plaketi ve Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor Dergisi’ni gönderdi. 

BÜYÜK BİR KEYİFLE İNCELEDİ

Kurban Bayramı nedeniyle memleketi Elazığ’a giden İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Ahmet Gülmez ile bir araya gelerek başkan Hürriyet’in hediyelerini kendisine takdim etti. Kendisine özel olarak hazırlanan plaketi alırken duygusal anlar yaşayan Ahmet Gülmez, kendi fotoğraflarının da yer aldığı Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor Dergisi’ni de büyük bir keyifle inceledi. 

“BİR KEZ DAHA GURURLANDIM”

Fatma Kaplan Hürriyet’in vefalı bir başkan olduğunu kaydeden Ahmet Gülmez, “Fatma Başkanımız hediyeleriyle bizleri son derece onurlandırıyor. Kocaelispor’da oynadığım için bir kez daha gurur duydum. Kocaelispor taraftarına ve İzmit halkına selam ve saygılarımı iletiyorum. Hediyeleri bana ulaştıran hemşehrim Nurettin Bulut kardeşime de çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica