Siyaset

Deva Partisi Serdivan ilçeden seri ziyaretler

Deva Partisi Serdivan ilçeden seri ziyaretler … “Karabaş ve Yönetimi; siyasi kimliklerini bir yana bırakarak, Serdivan’ın geleceği ve daha da yaşanılabilir bir ilçe olması noktasında, her zaman kamu kurum ve kuruluşlar ile STK’ların yanında olacaklarını söyledi…” detaylar haberimizde…

Deva Partisi Serdivan ilçeden seri ziyaretler

Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş; Kaymakam Muhsin Çatmadım ile Emniyet Müdürü Güven Alan’ı ziyaret etti.

Kaymakamlık ziyareti

Önce Kaymakamlık ve Emniyet

İlçelerindeki kamu kurum ve kuruluşlar ile STK temsilcilerine tanışma ve kaynaşma ziyaretlerine başlayan Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş; beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım ile Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Güven Alan’ı ziyaret etti. Nezih ve sohbet ortamda geçen ziyarette kendilerini tanıtan Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş ve Yönetimi; siyasi kimliklerini bir yana bırakarak, Serdivan’ın geleceği ve daha da yaşanılabilir bir ilçe olması noktasında, her zaman kamu kurum ve kuruluşlar ile STK’ların yanında olacaklarını söyledi. Kaymakam merhaba Çatmadım ve Müdür Alan, ziyaretlerden dolayı Deva Partisi Serdivan İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica