Sağlık

Kocaeli Devlet Hastanesinde staj yapan Romanyalı öğrenciler veda etti

Kocaeli Devlet Hastanesinde staj yapan Romanyalı öğrenciler veda etti Erasmus Plus KA1 Öğrenci Staj çalışmalarının değerlendirilmesi projesi kapsamında Romanya Bükreş’te bulunan bir meslek okulunun öğrencileri İzmit Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin davetlisi olarak ilimize gelmişti. Kocaeli Devlet Hastanesinde staj yapan Romanyalı öğrenciler veda etti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kocaeli Devlet Hastanesinde staj yapan Romanyalı öğrenciler veda etti

Kocaeli Devlet Hastanesi‘nde 3 hafta süreyle staj yapan Romanyalı öğrenciler stajlarını başarıyla tamamlayarak ülkelerine döndüler. Ülkelerine dönen Romanyalı öğrenciler staj yaptıkları ülkeler arasında en iyi staj dönemi yaşadıklarını da ifade ettiler.

“İzmit Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin davetlisi olarak ilimize gelen Romanyalı öğrenciler veda etti”

Erasmus Plus KA1 Öğrenci Staj çalışmalarının değerlendirilmesi projesi kapsamında Romanya Bükreş’te bulunan bir meslek okulunun öğrencileri İzmit Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin davetlisi olarak ilimize gelmişti.

Staj yapan Romanyalı öğrenciler hasta vizitinde

“Romanyalı 10 öğrenci 3 hafta süreyle staj için ilimize gelmişlerdi”

Öğretmenleri İrina Stanciu ile 10 Romanyalı öğrenci 3 hafta süreyle Kocaeli Devlet Hastanesi’nde staj yaptı. Stajlarını tamamlayan Romanyalı öğrenciler için son gün hastanede mütevazı bir veda töreni düzenlendi.

Veda töreni ve katılım belgeleri için mütevazi bir tören düzenlendi…

İzmit Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek Dersi öğretmeni Leyla Demir’in de hazır bulunduğu törende, Kocaeli Devlet Hastanesi Müdür Yardımcıları Dilek Şener ve Zühal Gümüştopuz, stajlarını tamamlayan Romanyalı öğrencilere katılım belgesi verdi.

“Romanyalı öğrenciler, Türkiye’de bulunmaktan memnuniyetlerini ifade ettiler”

Kişisel ve mesleki becerilerin artırılması, güzel örneklerin karşılıklı değişimin sağlanması amacıyla ilk kez ülkemize gelen Romanyalı öğrenciler, Türkiye’de bulunmaktan memnuniyetlerini ifade ettiler.

“Romanyalı öğrenciler, stajlarını en iyi yaptıkları ülkenin Türkiye olduğunu söyledi”

İzmit’te bulundukları süre içinde çok güzel ev sahipliği yapan Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Yiğit ve öğretmenler; Kocaeli Devlet Hastanesi yetkililerine teşekkür eden Romanyalı öğretmen İrina Stanciu; Kocaeli Devlet Hastanesinde verimli bir staj dönemi yaşandığını belirtip; Romanyalı öğrencilerin stajlarını en iyi yaptıkları ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica