Siyaset

Ak Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay istifa etti

Ak Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay istifa etti

Ak Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay görevinden istifa etti. Erbay, istifa açıklamasında ‘olumsuzluklara’ ve ‘bölünmelere’ dikkat çekti – akarhaber

Ak Parti Zonguldak il yönetiminde yaşanan sorunlar, kadın kolları başkanı Ayşe Erbay’ın istifasıyla sonuçlandı. Bir süredir Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı’yla anlaşmazlık içinde olduğu belirtilen Erbay’ın genel merkeze çağrılarak, istifasının alındığı öne sürüldü.

Ayşe Erbay, sosyal medya hesabından yayınladığı istifa dilekçesiyle görevlerinden ayrıldığını duyurdu. Erbay’ın açıklaması şöyle: “9 Eylül 2009 tarihinde çalışmalara başladım partimde 16 Temmuz 2020 tarihinde İl Kadın Kolları Başkanı olarak devam eden görevimde her geçen gün yaşanan olumsuzluklar, bölünmeler ve sorunların çözümü noktasında özverili olarak yaptığım bütün çabalarıma rağmen olumlu bir netice ve yaklaşım alamadığım için ve partimde daha fazla faydalı olamayacağımdan dolayı gönül verdiğim partimin İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan istifa ediyorum. Bilginize sunar gereğini yapılmasını arz ederim.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica