Raporlar

Başkan Hürriyet: “Kiptaş İzmit Çınar Evler rant projelerine tokat gibi cevap oldu”

Başkan Hürriyet: “Kiptaş İzmit Çınar Evler rant projelerine tokat gibi cevap oldu”

Kiptaş İzmit Çınar Evler’de hak sahiplerinin dairelerinin belirlendiği kura çekiminde konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Depreme dayanıklı KİPTAŞ İzmit Çınar Evler, bugüne kadar sosyal konut adı altında yapılan rant projelerine de tokat gibi cevap oldu” dedi

Hürriyet Kiptaş İzmit Çınar Evler rant projelerine tokat gibi cevap oldu
Hürriyet Kiptaş İzmit Çınar Evler rant projelerine tokat gibi cevap oldu

İzmit Belediyesi ve İBB Kiptaş tarafından Arızlı Akpınar Mahallesi’nde yapılan Kiptaş İzmit Çınar Evler projesindeki heyecanlı bekleyiş sona erdi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile Çınar Evler projesindeki hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Törende konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bir ilçe belediyesi olarak gururlu ve mutluyuz. Bize destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kiptaş İzmit Çınar Evler projesi, rant projeleri üretenlere tokat gibi cevap oldu” dedi.

ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞTIK

Başkan Hürriyet, Başkan İmamoğluya çiçekle teşekkür etti
Başkan Hürriyet, Başkan İmamoğluya çiçekle teşekkür etti

Kura çekimi öncesinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “Bugün gerçekten çok heyecanlı, gururlu ve mutluyuz. Biz bir ilçe belediyesiyiz, mecliste çoğunluğumuz yok. Üstüne birçok borçlar ve sıkıntılar var. Bizim hükümet gibi, büyükşehir gibi desteğimiz yok. Bu kentte sosyal konut anlayışımızı nasıl gerçekleştireceğiz diye karalar bağlamak yerine çözümler üretmeye çalıştık. Bizim aslanlar gibi İstanbul Büyükşehir Belediyemiz var.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Hemen kapısını çaldık. Sağ olsun başkanımız hiç ikiletmeden bize zaman ayırdı ve ekibi birçok alanda örnek olabilecek çalışmalara emek verdi. Bu proje ilk projemizdi. Sosyal konut anlayışını değiştirecek, bir proje. Bu projeyle birlikte tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı önemli bir çalışmayı hayata geçirdik. Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’ya, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’a İzmit halkı adına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz.

“RANT PROJELERİNE TOKAT GİBİ CEVAP”

Bugüne kadar sosyal konut adı altında yapılan rant projelerine de Kiptaş İzmit Çınar Evler Projesi tokat gibi bir cevaptır. Bizler İzmit’in gelişmesini, marka kent olmasını çok istiyoruz. Bakın İstanbul Büyükşehir Belediyesi güçlü şirketleriyle sadece İstanbul’a değil, ihtiyaç olan her yere yetişiyor. KİPTAŞ’ı ve diğer güzide şirketiyle olsun diğer güzide pek çok şirketiyle İstanbul’un gücüne güç katıyor. Bizler de her ne kadar bir ilçe belediyesi olsak da kentimizin dinamiklerini çok daha iyi kullanarak İzmit isminin diğer şehirlerde ifade ettiği anlamı geliştirmek istiyoruz. Turizm olsun, tarihi olsun, sosyal hayatın gelişmesi olsun her anlamda güçlü bir şehir olmak istiyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica