Genel

Ali Kurt: Daireler 1 Ağustos’ta teslim edilmeye başlanacak

Ali Kurt: Daireler 1 Ağustos’ta teslim edilmeye başlanacak

Kiptaş İzmit Çınar Evler’de hak sahiplerinin dairelerin eşleştirildiği kura çekiminde konuşan Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, “1 Ağustos itibariyle hak sahiplerine daireler teslim edilmeye başlanacak” dedi

İzmit Belediyesi ve Kiptaş tarafından Arızlı Akpınar Mahallesi’nde yapılan Kiptaş İzmit Çınar Evler projesindeki heyecanlı bekleyiş sona erdi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile Çınar Evler projesindeki hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Kuranın ardından teslim takvimi de duyuruldu. Ev sahipleri 1 Ağustos’tan itibaren evlerine kavuşacak.

Başkanlar Kiptaş İzmit Çınar Evlerde daireleri gezdiler
Başkanlar Kiptaş İzmit Çınar Evlerde daireleri gezdiler

“ORTAK ESER”

Programda konuşan Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, “18 ay önce temelini attığımız İstanbul dışındaki ilk sosyal konut projemiz olan Kiptaş Çınar Evler Projesi için bir araya geldik. Kiptaş’ta yola çıkarken sektörde farkındalık yaratmaya özen gösterdik, işlerin niteliğine odaklandık. 2020 yılının sonunda temelini attığımız İzmit Çınar Evler yeni sosyal konut anlayışımızın bir örneği oldu. Tüm kurumlar toplum yararına faydalı işler yapmak adına çaba gösterdi. Bu eser İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi ve Kiptaş’ın ortak eseridir.

“SATIŞI DEĞİL ÜRETİMİ TEŞVİK EDELİM”

Ülkemizin ekonomik açıdan en zor döneminde Kiptaş’ın karşısında yer alan İBB Meclisine rağmen çalışmalarımızı yapıyoruz. Ürettiğimiz tüm sosyal konut projelerinde asgari ücretin altında ödeme koşulları sunduk. Çınar Evleri açıkladığımızda daireleri 274 bin liradan satışa sunmuştuk. İnşaat maliyetlerinin bu kadar arttığı bir dönemde ihtiyaç sahiplerini nasıl ev sahibi yapabiliriz diye ciddi emek sarf ediyoruz. Sadece satışı teşvik eden değil üretimi teşvik eden anlayışla hareket etmeliyiz. Kentlerimizdeki riskli yapı stoğunu azaltmalıyız. İstanbul Yenileniyor Platformunu hayata geçirdik. Yakın zamanda 2 önemli projenin temelini atıyoruz.

“1 AĞUSTOS’TA TESLİM BAŞLIYOR”

Deprem bölgesi olan İzmit’te dayanıklı yapı stoğu örneği olan Kiptaş Çınar Evleri tamamladık. 143 konut için kura çekeceğiz. Daireler hak sahiplerine eşlenecek. 1 Ağustos itibariyle de hak sahiplerine daireler teslim edilmeye başlanacak. İlk günden beri işbirliği ile yanımızda olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet hanımefendiye, İzmit Belediyesi çalışanlarına ve konut yapımında emek harcayan tüm işçi kardeşlerimize, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem beye teşekkür ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica