Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Başkan Sezer: Atatürk’ü Saygı, Şükran Ve Özlemle Anıyoruz

Başkan Sezer: Atatürk’ü Saygı, Şükran Ve Özlemle Anıyoruz

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihal edişinin 84. yıl dönümünde saygı, şükran ve özlemle anıyoruz – akarhaber

10 Kasım sadece bir anma günü değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak, geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gün olmalıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını işgale yeltenen, kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösteren emperyalist güçlere karşı, birlik ve beraberlik içerisindeki milletimize önderlik yaparak, istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştır.

Bugün; geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle ve kararlılıkla yürürken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi de canla başla korumak, Cumhuriyetin kazanım ve değerlerine sahip çıkmak ve ilelebet payidar kalması için azim ve kararlılıkla çalışmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete irtihal edişinin 84.yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica