Genel

Ali Kanbak’a son görev

Ali Kanbak’a son görev

Emekli Piyade Albay Ali Kanbak Fevziye Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı

İzmitliler Derneği’nin kurucusu ve uzun yıllar Kocaeli Sanayi Odası sosyal tesislerini işleten Ali Kanbak bugün son yolculuğuna uğurlandı.

İzmit Karabaş Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, Cesur Apartmanı’nda oturan, İzmitliler Derneği eski başkanlarından, ve 84 yaşında hayata gözlerini yuman Emekli Piyade Albay Ali Kanbak, bugün ebediyete uğurlandı.

Meral Kanbak’ın eşi, merhum Orkun Kanbak ile Ayşegül Kanbak ve Kürşat Kanbak’ın babaları, Kocaeli Sanayi Odası eski Başkanı Yılmaz Kanbak’ın ağabeyi, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Kaan Dilmen’in dayısı olan Ali Kanbak’ın cenazesi bugün askeri törenle Bağçeşme mezarlığına defnedildi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ve Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un yanı sıra çok sayıda İzmitli seveninin katıldığı cenaze namazı öncesi Kürşat Kanbak ve Kaan Dilmen taziyeleri kabul etti. Akarhaber Gazetesi olarak merhum Ali Kanbak’a Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica