Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

‘Bendeki Suretler’ İzmit Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşuyor

‘Bendeki Suretler’ İzmit Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşuyor

Sanat ve sanatçının kentteki ortak adresi İzmit Sanat Galerisi, Firdevs Çalışkan’ın ‘Bendeki Suretler’ isimli kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kentte sanat ve sanatçıların kullanabilmesi adına düzenlenen Cumhuriyet Parkı içerisindeki İzmit Belediyesi Sanat Galerisi, yine bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Daha önce birçok sergide sanatseverlerle buluşan Firdevs Çalışkan’ın 12 Eylül’de kapılarını açan ‘Bendeki Suretler’ isimli kişisel sergisi, 17 Eylül Cumartesi gününe kadar mesai saatleri arasında İzmitli sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

ŞAKOĞLU VE DAYANÇ ZİYARET ETTİ

Önceki gün İzmit Belediyesini temsilen sergiyi, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç ziyaret etti. Burada Firdevs Çalışkan ile bir araya gelen Şakoğlu ve Dayanç, resimleri inceleyerek bilgi aldı. Ziyaretten ötürü memnuniyeti dile getiren Firdevs Çalışkan da başta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere Cem Şakoğlu ve Cem Serhat Dayanç’a teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica