Siyaset

Acaba Cumhuriyetin Hala Bir Tane Savcısı Var Mı?

Acaba Cumhuriyetin Hala Bir Tane Savcısı Var Mı?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

“2004 yılından bu yana Yunanistan’ın bilfiil işgal altında tuttuğu ve AKP iktidarlarının suskunlukla karşıladığı 20 ada ve 2 kayalık hakkındaki gerçekler şöyledir: Birilerinin ‘kaya parçası’ diyerek küçümsediği bu 20 ada ve 2 kayalık, Türk egemenliği altındaki vatan toprağıdır. Ve her biri ‘Deniz Yetki alanlarımız içindedir.’ Bu arada, kaya parçası denen ve halen Yunan işgali altındaki bu adalardan Hurşit Adası İstanbul’daki Büyükada’nın beş misli, Eşek Adası üç misli, Bulamaç Adası ise Büyükada büyüklüğündedir” dedi.

“AKP hükümeti ‘İstikşafı görüşmeler’ ile milletimizi uyutmaya devam ederken, Yunan Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, 31 Aralık 2008 günü, Türk hava sahasını ihlal ederek, Aydın ilimize bağlı ve halen Yunan işgali altındaki, Bulamaç Adası’na helikopterle inmiştir. Kısa süre sonra, Yunanistan Cumhurbaşkanı Papulyas, 06 Ocak 2009’da yine Aydın il sınırları içinde bulunan Eşek Adası’na gelerek, Yunan askerini ziyaret etmiş ve Yunan Sancağını selamlamıştır. Normal şartlarda Savaş Sebebi sayılan bu işgaller, kamuoyundan gizlenmiş, hatta Genelkurmay Başkanlığı, kendi internet sitesinde duyurduğu hava sahası ihlalini, sitesinden kaldırmak zorunda kalmıştır” ifadesinde bulundu.

Peki, Bu Siteden Haberi Kaldırtan Kim?

“Türk Genel Kurmay Başkanlığı hava sahası ihlali diye önce sitesinde duyuruyor sonra bir el müdahale ediyor ve bunu Genelkurmay’a kaldırtıyor. Peki, bu siteden haberi kaldırtan kim? O dönem Tümgeneral olan Şirin Ünal. 3 dönem AKP milletvekili. Ödüllendirildi yani. Yunan işgalini Türk halkından gizlediği için 3 dönem AKP milletvekilliği ile ödüllendirildi. Şimdi Erdoğan görüyoruz ki Türk halkına seçimlere yaklaşırken bir gelecek vaadi bulunabilecek durumda değil. Ekonomik düzeltmeyi gerçekleştirebilecek durumda değil. 13 milyon sığınmacı ve kaçağın ülkelerine dönmesini sağlayacak durumda değil. Kamu güvenliğini sağlayabilecek durumda değil. Tekrar dış tahrik üzerinden kamuoyunu manipüle etme çabaları içerisinde, ‘bir gece ansızın gelebilirim’ masalları söylüyor. Bir; Sen 2004’ten beri bu adaları işgal edilmesine neden sessiz kaldın? İki; eğer Türk Silahlı Kuvvetleri bu işgal edilen adaları geri alacaksa, bu olağanüstü gizlilikle yapılması gereken bir milli sır niteliğindedir. Şarkı sözleriyle bunu duyurursan düşmanın buna göre tedbir almasını sağlarsın. Yollayacağın çocuklar Türk çocukları. Devleti bir terör ve casusluk örgütüne teslim ettin. 15 Temmuz gecesi Türk ordusu ve Türk halkı yüzlerce şehit vererek devleti bir terör ve casusluk örgütün elinden geri aldı. Evet, onları öldüren FETÖ terör örgütüydü ama onların ölümüne giden yolu sen açtın. PKK’yla müzakerelere oturdun. Güneydoğu Anadolu’da ilçeleri PKK’ya teslim ettin ondan, sonra o ilçeleri PKK terör örgütünün elinden almak için jandarmanın, polisin ve ordunun en seçkin çocuklarından 700 tanesini şehit verdik; o ilçeleri geri aldık. Evet, onları PKK terör örgütü şehit etti ama onların şehit olması için ortamı sen sağladın. Senin yaptığın her hatayı Türk ordusu ve Türk milleti kanı ve canıyla ödüyor. Şimdi adaları verdin, sessiz kaldın. Bunun üstünü örttün. Seçim öncesi adaların birkaç tanesini alıp başarı hikâyesi yazmak istiyorsun; onu da anlıyoruz ama bunu duyurup düşmana uyarıp yeni Türk çocuklarının şehit olmasının önünü açma. Devlet yönetimi sorumluluk ister. 20 yıldan beri bu sorumluluğun zerresini kazanamadın” dedi.

Acaba Cumhuriyetin Hala Bir Tane Savcısı Var Mı?

“Biz de Zafer Partisi olarak suç duyurusunda bulunacağız. Bu suç duyurusunda bulunurken de kendimize soracağız, “Acaba cumhuriyetin hala bir tane savcısı var mı? Bu yiğit savcı çıkıp bu konuda soruşturma başlatabilecek mi?” diye sordu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica