Genel

Başkan Hürriyet: AKP’li belediyeler harcadıkları milyonları bile kâr sayıyor

Başkan Hürriyet: AKP’li belediyeler harcadıkları milyonları bile kâr sayıyor

“Resmen akıl tutulması içindeler”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hizmet araçlarının alımıyla ilgili AKP’lilerin algı yaratma çabası içinde olduklarını vurgulayarak, “Sürekli göz boyuyorlar” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hizmet araçlarının alımıyla ilgili AKP’lilerin sürekli göz boyama yöntemlerine başvurduğunu belirterek, “Düşünsenize bir kurum ihale yapıyor. Yani harcama yapacak. Yaklaşık maliyeti 80 milyon belirliyor. 56 milyon teklif veriliyor. Çıkıp diyor ki 24 milyon kar ettik. O zaman yaklaşık maliyeti 100 milyon yapsaydı da kar oranı artsaydı mı diyeceğiz şimdi. Akıl tutulması resmen.

“FİRMA MI KAR YAPIYOR KURUM MU?”

Üstelik KDV ve fiyat farkıyla 56 milyonun kaça çıktığını söylemiyorsun. En düşük teklif, fiyat farkı ve KDV ile artıyor da artıyor. Üstelik o fiyata satın almak varken yapmıyorsun. O zaman sorarlar adama; firma mı kar yapmış oluyor, kurum mu? Hep bu yöntemi kullanıyorlar. Göz Boyama! Milyonlar harcayarak yapmak istedikleri gereksiz işlerde ya da yıkıp yok etmek istedikleri işlerde sürekli göz boyuyorlar” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica