Genel

Başkan Hürriyet: Bütün belediyelere verilen izinler bize verilmiyor

Başkan Hürriyet: Bütün belediyelere verilen izinler bize verilmiyor

Cumhuriyet Parkı Yenileme Projesi ile ilgili basın açıklaması gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet engellemelerle her alanda karşılaştıklarını ifade ederek “Bütün belediyelere verilen izinler bize verilmiyor” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Biz bu engellemelerle o kadar çok zaman kaybediyoruz, asli işlerimizi yapmakta da o kadar çok geri düşüyoruz ki. Büyükşehirin müthiş gücü ne yazık ki bizim tepemizde. Rauf Orbay Sokağı yaptık. Bütün her yeri ışıklarla kapladılar. Onlara gelince dekoratif ışıklara bir gram ses çıkarmayanlar Rauf Orbay’da güzel bir çalışma yaptık, herkes memnun oldu diye birden bire TEDAŞ’ı kullanarak buraları biz aydınlatma kapsamına almıyoruz dediler.

“KURUMLARIN KAPISINDA YATIYORUZ”

Diğer iki sokağı yapmak istiyoruz; hayır almıyoruz diyorlar. Alikahya’ya yapacağız diyoruz; hayır almıyoruz diyorlar. Kuruçeşme’ye yapacağız diyoruz izin vermiyorlar. Bütün belediyelere verilen izinler bize verilmiyor. Biz sürekli kurumların kapısında yatmak zorunda kalıyoruz. Sonra vatandaşlarımız da haklı olarak şöyle bir serzenişte bulunuyor. “Başkanım vekilken her gün buradaydın, her hafta seni görüyorduk” diyorlar. Daha çok görmek istiyorlar. Kardeşim engellemelerle uğraşmaktan zaman mı kalıyor” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica