Genel

AKP ve MHP kabahatlerini CUMHURBAŞKANIYLA GİZLEDİ!

AKP ve MHP kabahatlerini CUMHURBAŞKANIYLA GİZLEDİ!

İzmit Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Çetin Sarıca, hizmet araçlarının satın alınmasını engelleyen AKP ve MHP’yi tüm İzmit’e duyuran İzmit Belediyesinin billboardları ve Carrefour köprüsü üzerindeki afişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmit ziyareti sırasında kapatanlara tepki gösterdi

İzmit Belediyesinin hizmet araçlarını satın alma talebi AKP ve MHP meclis üyelerinin oyları ile defalarca reddedilmişti. İzmit halkına karşı her zaman şeffaf olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de belediyeyi zarara uğratan Cumhur İttifakı’nın bu kararını billboardlara asmış ve vatandaşlar da AKP ve MHP meclis üyelerine tepkilerini göstermişti.

BİLLBOARDLARIN ÜZERİNİ KAPATTILAR

İzmit Belediyesinin araç satın alınmasıyla ilgili skandal kararı ifşa eden pankartlarının üzerine bugün Cumhurbaşkanının Kocaeli’ye gelişiyle ilgili afişler yapıştırıldı. İzmit Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Çetin Sarıca, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak “Bu halktan korkmuyorsunuz da, Genel Başkanınızdan mı korkuyorsunuz?” dedi.

BU KENTE VERDİĞİNİZ ZARARI GİZLEYEMEZSİNİZ

Çetin Sarıca yayınladığı yazıda şu ifadeleri kullandı, “AKP Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı R.T. Erdoğan İzmit’e geliyor diye, bu kente verdiğiniz zararı gizleyemezsiniz efendiler! Bu halka reva görmediğiniz, bu halkın parasını kiralama şirketlerine akıttığınızdan mı utandınız da “HİZMET ARAÇLARININ ALINMASI AKP VE MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ” afişlerimizi sakladınız.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica